Wilujeng Sumping Di "Media" na Urang Sunda

Bissmillahirrochmaanirrochiim. Sadayana Wartawan Media Soara Sukapura Indonesian Online News di Bahanan Kartu Identitas (Id Car) sareng di larang ngalanggar kana Kode Etik Journalistik Indonesia Sareng kedah Taat Tumut kana UUD 1945 sareng tunduk dina Aturan UU No 40 Tahun 1999 ( kanggo Pers Journalis Indonesia) sareng ka simpatisan ( Nara Sumber) di larang masihan barang , boh bilih aya Fitnah anu teu di harepkeun.

Jumat, 09 September 2011

WINCIKAN WARTAWAN SARENG CATETAN BASAJAN SOARA SUKAPURA ONLINE NEWS

Soara Sukapura Online News lahir di " Jatining" Kota nu di Istrenan jadi " IBU KOTA" Kabupatian Tasikmalaya , nyaeta di "SINGAPARNA" , atuh pabilih aya nu Hoyong Uninga di mana Kantor "Padumukan" nana nya di Jalan Bojongkoneng Rt 01 Rw 01 No 100 Desa Sukaasih Kacamatan Singaparna Kabupatian Tasikmalaya .
Wincikanana di Antawisna :
Redaksi                             :
Wasta (Namina)                : Asep Muhammad Rizal
Pimpinan Umum                :
Wasta ( Namina)               : Rizal Sundani
Pimpinan Perusahaana       :
Wasta ( Namina)               : Ny . Tini . Surtini
Dupi Ngadegna dadasar tina Undang-Undang Nagara Republik Indonesia anu tunduk kana aturan UUD 1945 sareng Aturan anu tos Pageuh nu ngatur , UU No 40 Tahun 1999 nu ngatur Undang-Undang kanggo ka-Mardikaan Pers ( Wartawan) sareng Journalistik Republik Indonesia ( Kakasih) .
  1. Wincikan seratan Wartawan kanggo Kabiro Kota/Kabupatian Tasikmalaya :
     1. Deni Barokah ( Kabiro Kabupatian Tasikmalaya)
     2.Jajang "Sundani" ( Kabiro Kota Tasikmalaya )
     3.Dede Iqbal Achmad ( Kabiro Bandung Raya )
     4. Didin Hamdani Rusli ( Kabiro Khusus Priangan Timur)
Salaksa "Pang,dudu,a" nu di seja pamugi , kagiatan Medalna Media Soara Sukapura Online News ieu teras majeng kalayan nyandak amanat Rahayat Sukapura anu teu tiasa ka "Unggel" ku basa (Lisan sareng Tulisan).
Pamugi amanah ieu tiasa di "laksanakeun" Amiiiin ya Robbal alamiin ( Sapuratina Redaksi)        

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar